Historiek

Wille Gebroeders B.V.B.A. is een familiebedrijf dat geniet van een jarenlange reputatie als een betrouwbaar , gewaardeerde en solide bouwpartner.

In 1918 starte Jozef wille met het bouwen van huizen en stallen in de regio van Knesselare. Begin de jaren 20 werden Jozef zijn zonen, Remi en Gerard Wille Geboren. Zij namen de zaak van hun vader over en zo werd Wille Gebroeders in 1950 geboren.

Historiek Gebroeders Wille

Zij richten zich op woningbouw en het bouwen van stallen in Beton. In 1977 ging Gerard Wille met pensioen en gaf de fakkel over aan zijn zoon, Dany Wille, die reeds enkele jaren in de zaak werkte. Ook Remi ging in 1981 op pensioen waardoor de naam Wille Gebroeders verandere in algemene bouwonderneming Dany Wille.

Historiek Gebroeders Wille

In de loop der jaren werd de vraag naar totaal renovaties steeds groter waardoor Algemene bouwonderneming Dany Wille enkel nog verbouwingen en nieuwbouw voor zijn rekening nam In 2001 gingen ook de zonen van Dany, Jeffrey en Glenn, na hun schoolopleiding in de zaak van hun vader gaan werken. Die op hun beurt de zaak overnamen in 2006 en hun zaak opnieuw Wille Gebroeders gingen noemen.

Historiek Gebroeders Wille

Omdat steeds de persoonlijke wensen van al onze klanten centraal staan werd het een noodzaak om onze kennis en ervaring ook toe te spitsen op totaal projecten van A tot Z. Ook het verbouwen en bouwen van woningen zijn nog steeds onze specialiteit.

Een afspraak? Contacteer ons gerust voor verder info.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Waarom kiezen voor Gebroeders Wille?

  • Correcte inschatting & timing
  • Kwaliteit en op tijd
  • Familiaal karakter