Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

dinsdag 8 november 2022

Wij zoeken:

Metser

Als ervaren metselaar ben jij de vakkracht die wij zoeken. Jij voert allerhande metselwerk uit in verschillende stadia van de bouwprojecten. Je bouwt eigenhandig muren en constructies, kunt verschillende metselverbanden leggen. Met het juiste elektrische- en handgereedschap, jouw inzicht en kennis kan jij de gewenste afwerking aanbieden.

Ploegbaas

Als ploegbaas sta je in voor het sturen van je team op de werf en zorg je voor een optimale organisatie op de werf, dit in overleg met de projectleider. Je komt terecht in multifunctioneel bouwteam, waarbij vakmanschap voorop staat en je een echte teamspeler bent.

Administratief medewerker

Een greep uit het takenpakket:

Telefoons en mails beantwoorden, onthaal van klanten en leveranciers, opmaken van facturen, verwerken van diverse gegevens, een bouwdossier voorbereiden met werfmelding en verzekering, verwerken van post, verslagen verwerken.

Metser-diender/torenkraanbestuurder

Als metser-diender sta je in voor het dienen van de metsers op de werf. Tot jouw takenpakket behoort het aanleveren van de aangemaakte mortels, bakstenen, natuursteen,...

Daarnaast kan je ook worden ingezet als torenkraanbestuurder. Je zorgt voor de bevoorrading van de andere werknemers, verplaatst zware machines, helpt bij het lossen van vrachtwagens, aanbreng van systeembekisting.

Wij bieden jou een aantrekkelijk salarispakket, een boeiende functie waar verantwoordelijkheid centraal staat: met oog voor talent en ontwikkelingsmogelijkheden.

Stuur jouw cv naar info@gebroeders-wille.be of neem contact op met 0479.75.45.52

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Andere berichten

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Waarom kiezen voor Gebroeders Wille?

  • Correcte inschatting & timing
  • Kwaliteit en op tijd
  • Familiaal karakter