Elektriciteit

Voor alle elektriciteitswerken in en rond een woning, appartement, handelszaak,... kan u steeds een beroep doen op Wille Gebroeders B.V.B.A.

Wij helpen graag bij uw nieuwbouw of renovatie. Van zekeringskast tot verlichting, u kunt bij ons terecht voor de afwerking van uw werf van A tot Z.

Het werk wordt steeds tot in de puntjes verzorgd en uitgevoerd door echte vakmensen. Dit alles uiteraard volgens de wettelijke normen zodat, wanneer wij klaar zijn , de installatie gekeurd opgeleverd kan worden. Bij renovatie doen wij zowel de grote als de kleinere werken. U kunt steeds op ons rekenen voor de volledige vernieuwing van uw elektrische installatie maar ook voor het bijplaatsen van een stopcontact; geen werk is te groot of te klein. Wij werken uitsluitend met materiaal van de beste kwaliteit.

Wille Gebroeders B.V.B.A. zorgt niet alleen voor een verzorgde en veilige installatie van uw elektrische installatie, maar geeft tevens passend advies bij ieder van uw ideeën/wensen. Een goede service en persoonlijk contact zijn gegarandeerd.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Waarom kiezen voor Gebroeders Wille?

  • Correcte inschatting & timing
  • Kwaliteit en op tijd
  • Familiaal karakter